Dating Reviews

Alleenstaande Papas Review, Ervaringen 2021! Beste Datingsite voor alleenstaande ouders?

alleenstaande papas review

Welkom bij deze Alleenstaande Papas review!

Vandaag bekijken we een andere populaire dating website voor alleenstaande ouders: Alleenstaande Papa’s. Gisteren hebben we een uitgebreide review gedaan over de dating website van Alleenstaande Moeders. Zoals jullie wellicht ook zien in jullie vriendenkringen of familie zijn er momenteel zeer veel alleenstaande papa’s en mama’s. Dit is een doelgroep die al jaren aan een serieus opmars bezig is. Meestal komen deze mensen uit een lange relatie en is er door diverse redenen een einde aangekomen. Daarom dat het goed is dat deze mensen bij websites zoals Alleenstaande Papa’s terecht kunnen. Of deze dating website een aanrader is of niet zal je vandaag ontdekken.

Veel leesplezier!

alleenstaande papas ervaringen

Wie of wat is Alleenstaande Papas?

De dating website Alleenstaande Papas is dus speciaal gericht op single papa’s maar ook mama’s. Je zou misschien denken door de naam dat dit enkel voor papa’s is maar dit klopt niet. Deze dating website is namelijk gekoppeld aan de website van Alleenstaande mama’s(hier maken wij binnenkort ook een review van). Op deze manier werken deze twee websites met elkaar samen en komt alles mooi samen. Volgens de website zelf melden er zich gemiddeld 50-100 nieuwe leden elke dag aan! Dit is een zeer sterk gemiddelde en toont direct het potentieel van dergelijke dating websites. De beheerders van Alleenstaande papas zijn ook volledig tegen nepprofielen. En uiteraard juichen wij dit toe. Natuurlijk moet je wel minstens 18 jaar oud zijn om je te kunnen aanmelden op deze dating website.(dit is bij alle dating websites zo)

Alleenstaande Papa’s VIDEO

regiosexcontact ervaringen

Hoe werkt deze dating website?

Als je wil starten met deze dating website dan maak je best een gratis account aan.

In slechts 3 stappen kan je op verkenning gaan om te daten:

 1. Gratis aanmelden
 2. Profiel invullen
 3. Klaar! U kunt al op verkenning gaan 😉

Dit is een vrij uitgebreide dating website en om een rustige start te nemen, raden wij u aan om eerst een Gratis Account te maken. Je kan uiteraard een Betalende account nemen maar dit raden wij af. Met een gratis account kan je altijd eerst kijken of deze dating website iets voor u is of niet.

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

alleenstaande papas reviews

Alleenstaande Papas Prijs, hoeveel kost Alleenstaande Papas?

Hoeveel kost het om zich aan te melden bij Alleenstaande Papas? Wel er zijn momenteel 3 accounts.

1.Gratis Account(Standaard)

 • Gratis Profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten versturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

2.VIP Account(Betalend)

 • Alle gratis opties
 • Fotozapper gebruiken
 • Fotozapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra Foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

De  prijzen momenteel voor VIP-toegang zijn:

 • 1 maand VIP € 24,99 /maand
 • 2 maanden VIP € 19,99 /maand
 • 4 maanden VIP € 14,99 /maand

Als je kiest om een VIP Account aan te maken, kan je eenvoudig betalen via Bancontact, Ideal, Creditcard of een overschrijving.

Alleenstaande Papas Korting

We zullen de mensen die zoeken achter een korting voor de dating website van Alleenstaande Papas moeten ontgoochelen. Er zijn momenteel geen kortingen te vinden online. Indien dit verandert, zullen we dit hier uiteraard met jullie delen. Weet ook dat je bij Parship terecht kan => Hier nog even onze Parship review van 2020.

alleenstaande papas betrouwbaar

Is deze dating website betrouwbaar?

Mogen jullie de dating website Alleenstaande Papas vertrouwen? Hier kunnen we jullie al direct gerust stellen. Ja hoor we hebben niets negatiefs of iets anders gevonden. Er is trouwens een speciale Bedrijfsgegevens pagina. Deze vinden we terug onderaan in de footer van de website. Hier tonen ze een echt adres(Nijmegen, Nederland). Op deze pagina vinden we trouwens het BTW en KVK nummer terug. Deze hebben we even nagezien en alles klopt hier ook! Heb je nog specifieke vragen, dan kan je ze eenvoudig contacteren via het contactformulier.

Alleenstaande Papas Ervaringen en reviews op Google

In dit onderdeel controleren we op Google naar reviews en ervaringen over dating websites. We hebben zo goed als alle reviews gelezen en geen rare dingen gezien. Dus al bij al zeer positief!

Conclusie Alleenstaande Papas Review 2021: Beste Datingsite voor alleenstaande ouders?

Ben je een alleenstaande ouder en wil je terug op date gaan? Wel dan hebben wij goed nieuws! Wij kunnen deze dating website zeker aanraden. Wij zijn altijd voorstaande van dating websites die een specifieke doelgroep benaderen. Zo verlies je eigenlijk weinig tijd en weet je dat de doelgroep iets voor u is! Zoals jullie weten is dit een doelgroep die de laatste jaren serieus is gestegen. En het zou ons niet verrassen dat alleenstaande ouders nog meer voorkomen. Ook deze mensen willen genieten van het leven en op date gaan.

ONTDEK GRATIS DE ALLEENSTAANDE MAMA’S EN PAPA’S

You may also like
regioswingers review
Regioswingers, Ervaringen! De Beste website om uw Swing Dating Avontuur te starten?
russiancupid review
Russiancupid review 2021

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *