Dating Reviews

Alleenstaande Moeders Review, Ervaringen 2021! Is dit een Betrouwbare Dating website?

alleenstaande moeders review

Welkom bij deze Alleenstaande Moeders review 2021!

De eerste dating review voor vandaag die we behandelen is een zeer interessante! Deze dating website is namelijk voor een zeer specifieke en grote doelgroep: alleenstaande ouders met kinderen(zowel mannen als vrouwen). Iedereen kent in zijn familie of vriendenkring wel een mama of papa die om bepaalde redenen terug single is. Meestal is dit met 1 of meerdere kinderen. Wel speciaal voor deze doelgroep bekijken we de dating website Alleenstaande Moeders. Alleenstaande ouders is trouwens een doelgroep die dagelijks serieus groeit in Belgi├ź en Nederland.

Veel leesplezier!

alleenstaande mamas ervaringen

Wie of wat is Alleenstaande Moeders?

De dating website Alleenstaande Moeders richt zich dus volledig op alleenstaande mama’s en papa’s. Dus zowel mannen en vrouwen kunnen zich hier aanmelden en op zoek gaan naar een date. Als we even kijken in detail op de website dan zien we dat er wekelijks meer dan 1000 nieuwe leden zich aanmelden! Wat ons ook altijd tevreden maakt is dat ze alle profielen handmatig controleren. Op deze manier hou je mensen met slechte bedoelingen altijd buiten. Wat ons ook opviel is de man/vrouw verdeling op de website. Bij de meeste vorige dating reviews waren de mannen meestal in een kleine meerderheid. Wel, bij deze website zijn de vrouwen licht in de meerderheid. De verdeling is namelijk 52% vrouwen en 48% mannen. Voor de mensen die graag contact leggen via de smartphone of tablet is er de handige applicatie. We hebben deze getest en deze werkt vlot en snel.

Hoe werkt Alleenstaande Moeders?

Aanmelding op de website van Alleenstaande Moeders is makkelijk en gratis.

 1. Maak een Gratis Account
 2. Vul uw profiel in(hoe meer info hoe beter natuurlijk)
 3. Na bevestiging kunt u de website al direct verkennen!

Er wordt ook melding gemaakt dat gemiddeld 1/3 een nieuwe partner vindt via deze dating website. Je zal ook merken dat je de verschillende regio’s of steden dan in detail kan bekijken. Dit is altijd handig want stel je bent van Brugge dan is het uiteraard interessanter om op date te gaan met iemand van dicht bij Brugge.

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

alleenstaande mamas betrouwbaar

Alleenstaande Moeders Prijs, hoeveel kost Alleenstaande Moeders?

Op de website zijn er momenteel 2 verschillende lidmaatschappen. De Standaard(Gratis) en de Premium.

1.Standaard Account:

 • Een profiel aanmaken
 • Profielen van andere leden bekijken
 • Foto’s plaatsen
 • Interesse tonen in andere leden door middel van een Ijsbreker, Speed Date of standaard bericht

2.Premium Account:

 • Alle gratis opties
 • Berichten versturen naar alle leden
 • Alle foto’s bekijken
 • Zien wie jouw profiel heeft bezocht
 • Zien wie ge├»nteresseerd is in jou
 • Zien wie een Premium lidmaatschap heeft
 • Zoeken naar matches bij jou in de buurt
 • Leesbevestigingen van verstuurde berichten ontvangen
 • Anoniem zoeken
 • Leden blokkeren
 • Advertentievrij gebruik maken van de website
 • Gebruik maken van contactgarantie

Dit is een Belgische website dus een Premium Account kan je eenvoudig afsluiten via Bancontact, Ideal, Paypal of Creditcard.

Alleenstaande Moeders Korting

Als we even zoeken op deze dating website vinden we helaas geen kortingen terug. We zitten momenteel nog in de zomer dus misschien dat ze wachten op leuke datums zoals Kerstmis en dergelijke. Indien er nieuwe kortingen online komen dan gaan we deze hier zeker vermelden.

alleenstaande mamas reviews

Is Alleenstaande Moeders betrouwbaar?

Op de contact pagina van Alleenstaande Moeders vermelden ze het adres(Utrecht, Nederland). Dit is uiteraard een echt adres. Daarnaast vinden we ook andere gegevens terug zoals: BTW Nummer, KVK Nummer en mail adres. Voor al je andere vragen kan je eenvoudig een mailtje sturen naar het contactformulier zelf. Dus net zoals je kon lezen in onze Parship review is ook deze 100% betrouwbaar.

Alleenstaande Moeders Ervaringen en reviews op Google

Momenteel zijn er niet enorm veel reviews online op Google. Maar we hebben in detail alles bekeken en de meeste waren positief. We kwamen geen echt slechte verhalen en dergelijke tegen!

Conclusie Alleenstaande Moeders Review 2021

We zitten al bij het einde van deze Alleenstaande Moeders Review! Raden wij de website Alleenstaande Moeders aan of niet? Zoals je hier boven kan lezen hebben wij ook bij deze website geen negatieve zaken gevonden. Dus JA, je kan u gerust eenvoudig aanmelden. Wij vinden het altijd een meerwaarde als een dating website zich richt op een specifieke doelgroep. In dit geval dus alleenstaande mama’s of papa’s.

We willen jullie er ook op attent maken om niet direct een Premium Account aan te maken. Er is de mogelijkheid om een Gratis(basis) Account aan te maken. Het aanmelden gaat heel snel en enkel op deze manier kan je ontdekken of deze dating websites iets is voor u of niet.

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

You may also like
gaybuddy review
Gaybuddy Review, Ervaringen 2021! De Beste Gay Dating Website?
gayparship review
GayParship Review, Ervaringen 2021! Is dit de Beste Gay Dating Website?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *