Dating Reviews

Alleenstaande Mamas Review, Ervaringen 2021! De Beste Dating Site?

alleenstaande mamas review

Welkom bij deze Alleenstaande Mamas review 2021!

We gaan vandaag verder met een tweede dating review! De volgende die aan de beurt komt is de populaire dating website Alleenstaande Mamas. Dit is trouwens van dezelfde makers van Alleenstaande Papa’s waar wij vandaag ook een uitgebreide review van hebben gemaakt. Dus zoals je daar kan lezen werken gaan beide dating websites dus hand in hand. Wat toch zeer slim gezien is van de makers van deze dating websites. Zijn wij fan van deze dating website en raden wij deze aan? Dat zal je hieronder direct ontdekken.

Veel leesplezier!

regioswingers review

Wie of wat is Alleenstaande Mamas?

De website van Alleenstaande Mamas is dus bedoelt voor alleenstaande ouders. (je moet wel 18 jaar of ouder zijn). In onze voorgaande review hadden we ook vermeld dat dit echt wel een grote doelgroep is geworden de laatsten jaren. Het zou ons dan ook niet verbazen dat deze groep van alleenstaande ouders blijft groeien de komende jaren. Deze doelgroep heeft uiteraard de nodige problemen gehad(meestal uit een langdurige relatie). Maar ze willen na een bepaalde tijd toch weer genieten van het leven en nieuwe mensen leren kennen. En gelijk hebben ze als je het ons vraagt! Voor veel mensen kan het afschrikken als je voorbeeld één of meerdere kinderen hebt. Maar in deze dating website is dus dit geen enkel probleem.

De aanmeldingen op deze dating website worden trouwens één voor één handmatig gecontroleerd. Zo hou je mensen buiten met slechte bedoelingen. Er is ook een support team aanwezig die zelfs 7/7 werkt voor jullie vragen te beantwoorden!

Deze dating website zit duidelijk in de lift! Dit kunnen we zien door gemiddeld 100 nieuwe aanmeldingen per dag!

Hoe werkt deze dating website?

Ben je een alleenstaande ouders en heb je wel interesse in deze dating website. Dan heb je 2 opties. Je kan kiezen om je eerst gratis aan te melden, ofwel direct een VIP Account te nemen.

Wil je starten dan voer je eenvoudig 3 volgende stappen uit:

 1. Gratis aanmelden
 2. Profiel invullen(hoe meer info hoe beter!)
 3. Klaar! Ga maar op verkenning!

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

alleenstaande mamas review

Alleenstaande Mamas Prijs, hoeveel kost Alleenstaande Mamas?

In dit luik bekijken we even de kosten van deze dating website. Je hebt de keuze uit 2 accounts!

1.Gratis Account(Standaard)

 • Gratis Profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten versturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

2.VIP Account(Betalend)

 • Alle gratis opties
 • Fotozapper gebruiken
 • Fotozapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra Foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

De  prijzen momenteel voor VIP-toegang zijn:

 • 1 maand VIP € 24,99 /maand
 • 2 maanden VIP € 19,99 /maand
 • 4 maanden VIP € 14,99 /maand

De betaling is eenvoudig via Bancontact, Ideal, Creditcard of een overschrijving.

Alleenstaande Mamas Korting

Momenteel hebben we geen speciale acties of kortingen gevonden bij deze dating website. We gaan trouwens binnenkort een speciale pagina hiervoor aanmaken. Zo kunnen jullie op de nieuwe pagina alle huidige kortingen van dating websites terug vinden!

alleenstaande mamas betrouwbaar

Is deze dating website betrouwbaar?

Deze dating website is van dezelfde makers als deze van Alleenstaande Papas dus die hebben wij al uitgebreid gecontroleerd of deze betrouwbaar is of niet. Voor de lezers die deze review niet hebben gelezen geen paniek. Alles was positief, dus JA we kunnen deze website 100% vertrouwen. Nog even vermelden dat er dus een speciale Bedrijfspagina is(in de footer onderaan op de website) waar ze duidelijk volgende gegevens vermelden: Adres gegevens(Nijmegen, Nederland), BTW Nummer, KVK Nummer.

Alleenstaande Mamas Ervaringen en reviews op Google

Ook bij dit onderdeel kunnen we snel een eenvoudig een antwoord geven. Als je de test doet en zoekt naar ervaringen met deze dating website dan zal je zien dat zo goed als alle reviews positief zijn! Dit verbaast ons eigenlijk niet want alles zit mooi en slim in elkaar! BTW: voor de fans van Parship, check snel even onze uitgebreide Parship review.

Conclusie Alleenstaande Mamas Review 2021: Beste Datingsite voor alleenstaande ouders of niet?

Samen met de dating website van Alleenstaande Papas is dit dus een ideale mix! Op deze manier komen alleenstaande mama’s en papa’s snel en eenvoudig met elkaar in contact. En het feit dat er kinderen aanwezig zijn bij deze mensen is dus totaal geen probleem. Ben je dus iemand die momenteel single is en één of meerdere kindjes heeft, dan kan je zeker bij deze dating website terecht! Je kan op een veilige en vooral snelle manier in aanraking komen met gelijkgestemde mensen! En dit scheelt toch veel tijd in het dating proces! Als laatste adviseren wij (altijd trouwens) om niet direct een betalende account aan te maken. Het aanmelden bij deze dating website is gratis. Dus doe dit eerst en je zal zien dat deze website wel iets voor u is. En indien niet kan je altijd uw account eenvoudig verwijderen. Veel succes met uw nieuwe date binnenkort 😉

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

You may also like
match4me review
Match4me Review, Ervaringen 2021! Dating Voor Hoger Opgeleiden! 5 Sterren?
50plusmatch review
50plusmatch Review, Ervaringen 2021! De beste 50plussers Dating Website?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *