Software Reviews

Agency Masterclass Review, Ervaringen 2021!

wie is mitchell Weijerman

Welkom bij deze Agency Masterclass Review 2021!

We starten dit jaar al terug met onze eerste review! We gaan namelijk onze bevindingen delen over de Populaire video cursus van de Agency Masterclass gegeven door Mitchell Weijerman. Twee maand geleden hebben wij deze video cursus uitgebreid getest. Of we de Agency Masterclass aanbevelen of niet kan je hieronder ontdekken. Veel leesplezier!

Wat is De Agency Masterclass Precies?

De Agency Masterclass is dus een complete Video Training die wordt gegeven door Mitchell Weijerman. In deze video cursus zal je stap voor stap ontdekken hoe je je eigen Socia Media Agency kan opbouwen en dit zonder enige kennis. Hoewel de meeste mensen onder ons zeker op het gebied van social media al (onbewust) een voorkennis hebben uiteraard. Mitchell Weijerman zal vooral tonen hoe je succesvolle advertenties opzet voor bedrijven en hier dan een hoog wederkerend inkomen kan mee creëren. Social media is de laatste jaren ongelooflijk aanwezig overal. Dankzij deze Agency Masterclass leer je dus alles wat je moet weten om je eigen winstgevende ads agency op te zetten.

agency masterclass ervaringen

Wie is Mitchel Weijerman

Mitchel Weijerman zal je dus in de Agency Masterclass stap voor stap alles leren hoe je geld kan verdienen door een eigen Social Media Agency op te zetten. Mitchel is bekend door het Nederlandse bedrijf van Team Unstoppable! Deze naam zegt je misschien nog niet direct iets maar vermoedelijk ken je wel zijn collega Jia Ruan van de Bol Masterclass video cursus. Jia Ruan is superaanwezig op social media. Dus de kans is groot dat je Jia Ruan al regelmatig hebt zien passeren op Youtube, Facebook of Instagram. Het bedrijf van Team Unstoppable is de laatste 2 jaar uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. En dit voornamelijk door gebruik te maken van Facebook advertenties.

 

Ontdek in deze video Mitchel zijn geheime methode!

Agency Masterclass reviews

Inhoud van deze Video Cursus

Je zal zien dat deze Online Training uit 7 verschillende modules bestaat. In deze modules zitten dan verschillende lessen.

1. Mindset voor succes

2. Het nieuwe paradigma

3. Attract

4. Capture

5. Transform

6. Jouw eerste klanten binnenhalen

7. Schalen

Je bent niet alleen!

Zodra je de investering maakt in deze video cursus krijg je al toegang tot de video modules. Die kan je dan rustig op je eigen tempo video per video bekijken. We raden trouwens aan om minstens 2 keer door deze Agency Masterclass video cursus te gaan. Zo zal je alles nog sneller onder de knie hebben. Als lid van deze community krijg je dan ook toegang tot de exclusieve Facebook groep. Hier kan je terecht voor al je vragen of problemen. Maar hier zal je studenten tegen komen die al maanden (of langer) gebruik maken van de Agency Masterclass. Zo kan je al zien hoeveel euro’s ze al verdienen en hoelang ze hierover hebben gedaan. En uiteraard ook welke problemen ze hebben ervaren en dergelijke. Jij kan hier dan uiteraard veel uit leren! Zo zijn er veel studenten die al meer dan 10000 euro per maand verdienen in een kleine periode! Daarnaast staat het team van Unstoppable ook klaar voor al je vragen direct te beantwoorden.

Hoeveel kan je verdienen met de Agency Masterclass?

Hoeveel kunnen wij hiermee verdienen? Dat is de vraag die heel veel mensen bezig houdt. Wel je zal aangenaam verrast zijn als je hiervan het potentieel zal beginnen inzien. Laat ons even enkele cijfers delen.

 • De meeste bedrijven betalen gemiddeld €1000/maand aan een social media agency
 • Heb je 3 klanten dan heb je al direct €3000/maand. Dit zal voor het grootste gedeelte onder jullie al voldoende zijn om hier goed van te leven
 • 3 klanten heb je al vrij snel en uiteraard zal je daar niet stoppen. Ga je voor 20 mooie klanten dan heb je al snel €20000/maand!

Onmogelijk horen we sommigen onder jullie wellicht denken? Wel de twijfelaars onder jullie hebben ongelijk. Er zijn ondertussen al meer dan 300 studenten gestart met deze unieke cursus en velen onder hen delen hun mooie resultaten in de Facebook Groep.

Verdien veel geld in weinig tijd fabeltje?

Het is dus geen fabeltje dat er al veel studenten zijn die al duizenden euro’s per maand hierdoor verdienen. Veel mensen zijn altijd kritisch en voorzichtig wat uiteraard zeer goed is. Je zal merken als je de cursus stap voor stap doorloopt dat je in het begin tijd zal steken in het opzetten van de advertenties voor je klanten. Maar éénmaal de advertenties lopen is het grootste gedeelte dus gedaan. Je zal uiteraard ze in de gaten moeten houden maar dat doe je uiteraard geen 8u per dag. In enkele minuten kan je de rapporten doorlopen en zien welke advertenties het goed doen en waar je eventueel kan bij sleutelen. In bovenstaande voorbeeld halen we aan dat je met slechts 3 klanten al gemakkelijk €3000/maand kan verdienen. En dit is voor de meeste mensen al genoeg om hun huidige baan om te geven en zich hier nog meer op te focussen. Zo kan je nog sneller richting 10-20 of meer klanten gaan. En wat ons in deze business zo bevalt is dat je alles kan doen vanaf je laptop! Dus het maakt niet uit in welk land, gebouw, … je zit! Zolang je maar internet hebt, kan je deze lifestyle beleven!

Prijzen Agency Masterclass

De totale waarde van de Agency Masterclass + bonussen bedraagt maar liefst €4997! Gelukkig is er een tijdelijke grote korting actief. Je kan deze Online Training tijdelijk aanschaffen voor slechts €1997 ipv €4997! En het goede nieuws is dat je indien gewenst ook in 3 termijnen (gespreid) kan betalen.

Hier nog even een samenvatting van wat je allemaal precies zal krijgen:

 • Online Videocursus HD (20+ uur)
 • Lifetime Toegang
 • Checklists, Scripts en nog veel meer
 • Wekelijks Groepscoaching
 • 24/7 support Community
 • Meer dan €4000 aan bonussen
 • Kant-en-klare Marketing campagnes(waarde €1997)
 • Exclusieve toegang tot de Facebook Groep
 • 30 Dagen Klanten Challenge
 • Het perfecte Sales Script

agency masterclass review

Mitchell biedt ook een 14 dagen niet tevreden geld terug garantie.

Gratis Training

Twijfel je nog om te starten met deze online training of wil je alvast even kijken hoeveel je precies kan verdienen na het volgen van deze cursus? Dan raden wij aan om eerst de Gratis Training van Mitchell Weijerman te bekijken. In deze kosteloze training zal je al direct de bewezen formule zien die ze toepassen. En kan je ontdekken hoe andere studenten duizenden euro’s per maand hierdoor verdienen. Klik op de volgende groene knop om de Gratis Training te bekijken.

KLIK HIER VOOR DE GRATIS TRAINING!

 

Is de Agency Masterclass en Mitchell Weijerman Betrouwbaar?

Je kan de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman vertrouwen. Wij hebben de test voor jullie gedaan en kunnen bevestigen dat dit zeker geen oplichters of scammers zijn. Sterker nog, als je hier 100% vol voor gaat dan kan je op termijn zeker je baan op zeggen en hier volledig van leven. En het leuke is uiteraard dat je dit van elke locatie kan doen. Natuurlijk heb je wel altijd een internet connectie nodig voor je laptop of computer. Zoals je in onze inleiding kan lezen maakt Mitchell Weijerman deel uit van Team Unstoppable. Dit is een gigantisch populair marketing bedrijf uit Nederland. We hebben dit even in detail bekeken en zagen dat de kantoren zijn gevestigd in Amsterdam(Nederland). Ze beschikken dan ook uiteraard over een geldig registratienummer van de kamer van koophandel en een BTW nummer.

Wil je hen trouwens contacteren dan kan je dit doen van maandag tot vrijdag via de helpdesk. (heb je de Agency Masterclass gekocht dan kan je bij hen terecht via de groepscoaching sessies, Facebook Community, …)

Agency Masterclass Onze Ervaringen na enkele maanden

Vorig jaar hebben we dus de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman getest. Zodra je deze online training koopt heb je al direct toegang tot de video’s. Hierin zal je dus alles zien wat Mitchell precies doet om zijn succesvolle (vooral Facebook) advertenties op te zetten. Wat wij ook als waardevol hebben ervaart is de online Facebook Community. Het geeft je enorm veel motivatie als je al de studenten ziet die na enkele maanden al enkele duizenden euro’s per maand verdienen hierdoor. Dit zal je trouwens ook helpen om nog sneller te groeien dan hen. Want je kan kijken wanneer ze gestart zijn, hoeveel ze verdienen maar ook welke problemen ze hebben tegengekomen. En vooral hoe ze die hebben opgelost! Dit zal je dus veel tijd besparen maar is uiteraard super belangrijk voor je inspiratie en motivatie.

Ervaringen andere studenten Agency Masterclass!

Zoals je zal zien zijn er ondertussen zeer veel studenten gestart met deze online training. De meeste reacties zal je dan ook terug vinden in de gesloten Facebook groep van de cursus.

agency masterclass reviews

Agency Masterclass review 2021 Conclusie:

Raden wij de online Training Agency Masterclass aan? Je zal het wellicht al gemerkt hebben in deze Agency Masterclass review dat ze enorm positief zijn over deze training. Wij zijn zelf al ruim 10 jaar actief maar hebben toch enorm veel zaken kunnen leren uit deze training. Het goede nieuws is ook dat Social Media de komende jaren nog meer zal stijgen. En zoals je ziet in de statistieken maakt het grootste gedeelte van de bedrijven in België en Nederland hier niet of nauwelijks nog gebruik van. Dus je kan in een korte tijd hier al direct geld mee verdienen. Wat ons ook vooral bevalt is éénmaal de advertentie draaien voor je klanten je eigenlijk niet super veel moet doen. Je zal zeker geen 8u per dag achter je computer moeten zitten. Dit maakt dus ook uit van de nieuwe lifestyle die je zal ontdekken. Een lifestyle die je naast geld ook veel vrijheid zal geven en vooral die vrijheid vinden wij zeer leuk! Wil je genieten van de tijdelijke korting van deze Online Training klik dan op de onderstaande knop en claim je tijdelijke korting! Veel succes 😉

KLIK HIER EN PAK DE TIJDELIJKE KORTING VOOR DE AGENCY MASTERCLASS!

You may also like
semrush review 2019
SEMrush review Nederlands
teachable review
Teachable review

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *