Dating Reviews

50plusmatch Review, Ervaringen 2021! De beste 50plussers Dating Website?

50plusmatch review

Welkom bij deze 50plusmatch review 2021!

We zitten al terug aan het zesde artikel van onze dating reeks reviews! De dating website die we vandaag bekijken is 50plusmatch! Zoals de naam al doet vermoeden is dit een Dating website voor 50plussers. In België en Nederland zijn er zeer veel senioren. De Dating website 50PlusMatch speelt hier dan ook handig op in. U kunt alles hieronder verder lezen!

50plusmatch ervaringen

Wie of wat is 50plusmatch?

We vinden de kantoren van 50plusmatch terug in Rotterdam, Nederland. Deze dating website voor 50plussers is al actief sinds 2007. Momenteel is dit één van de grootste dating websites in België en Nederland(voor 50 plussers). Uiteraard beschikt deze dating website ook over een leuke applicatie voor uw smartphone. Ben je dus (veel) jonger dan 50 jaar dan is deze website uiteraard niets voor u. Het viel ons trouwens op dat de website er mooi, rustig uitziet en vooral zeer prettig werkt!

regiosexcontact ervaringen

Hoe werkt 50plusmatch?

De werking van 50PlusMatch is zeer eenvoudig. In enkele eenvoudige stappen ben je al actief op deze dating website.

 1. Maak een Gratis Account aan
 2. Vul uw profiel in
 3. Profiel Activeren
 4. Proficiat! u kunt nu al zoeken naar uw nieuwe date 😉

Dus zoals je kan zien, ben je in enkele minuten klaar om te starten met uw dating avontuur. We moeten u er wel op alert maken dat het belangrijk is om uw profiel volledig in te vullen. Op deze manier hebt u ook meer kan dat andere mensen met u op date willen gaan. Mensen die onze andere dating reviews lezen, weten dat wij iedereen altijd aanraden om eerst een gratis account aan te maken op een dating website. Bij de meeste dating websites zit deze optie er standaard in. Op deze manier heb je nog geen verplichtingen en kan je op uw eigen tempo alles bekijken. Vergeet zeker ook niet om een andere dating sites te bekijken. We raden dan ook de Parship review aan.

Wil je al even kijken of 50plusmatch iets voor u is?

Klik dan hier en maak een Gratis Account aan.

50plusmatch reviews

50Plusmatch Prijs, hoeveel kost 50Plusmatch?

Je hebt de keuze uit 2 formules bij 50plusmatch. Zoals je hierboven kon lezen bieden ze een gratis account aan. Wil je alle premium functies gebruiken dan kan je kiezen voor het Volledig Abonnement.

Bij het gratis abonnement heb je alvast toegang tot volgende opties:

 • Je eigen profiel samenstellen
 • Tot 5 foto’s bij je profiel plaatsen
 • Je eigen zoekprofiel samenstellen
 • Onbeperkt zoeken naar andere leden
 • Onbeperkt berichten lezen van anderen
 • 10 Interesse berichten versturen per dag
 • Oproepen bekijken
 • Gratis reageren op berichten leden met een premium abonnement

Volledig Abonnement opties:

 • Alle opties van het gratis abonnement
 • persoonlijke berichten versturen
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Onbeperkt interesse berichten versturen
 • Het zoekprofiel van anderen zien
 • Gebruik maken van messenger(chat)
 • Gebruik maken van Things2share
 • Zien wie volledig of gratis lid is

50plusmatch betrouwbaar

50PlusMatch Korting

Kijken we even in detail op de website van 50plusmatch dan vinden we nergens kortingen. Als er toch speciale kortingen komen(vb met Valentijn en dergelijke), dan kan je deze hier terug vinden.

Om de uitgebreide mogelijkheden van 50plusmatch te bekijken kan je alvast eenvoudig een Gratis Account aanmaken. Hierboven kan je lezen dat er in de gratis account al redelijk wat opties zitten. Iets zegt ons dat je wel fan zal worden van deze dating website. Alles zit gewoon goed in elkaar en werkt eenvoudig. En ook belangrijk om te vermelden is dat ze er alles aandoen om geen fake profielen te hebben op de dating website.

Is 50PlusMatch betrouwbaar?

Deze dating website 50plusmatch is zeker betrouwbaar. We hebben geen “red flags” gevonden of andere rare dingen. Integendeel we zijn zeer enthousiast over deze dating website. Er is uiteraard een echt kantoor in Rotterdam, Nederland. We hebben ook het BTW nummer gecontroleerd die op de website staat, en dit is ook in orde. Als we even kijken naar de contact pagina dan kan je eenvoudig uw vraag daar ook stellen. Wij hebben dit getest en na enkele uren kregen wij al een antwoord op onze vraag.

50Plusmatch Reviews en ervaringen op Google

Wij hebben gezocht op Google naar de reviews en ervaringen van 50plusmatch. Het viel ons op dat er eigenlijk zeer veel reviews zijn. En de meeste zijn positief. Wat ons eigenlijk niet verbaast.

Conclusie 50PlusMatch Review, De beste 50 plus dating website?

Is 50plusmatch de beste dating website voor 50plussers? Als het van ons afhangt dan zeggen wij zeker JA! Deze dating website werkt feilloos. Ook nog belangerijk om te vermelden is dat de verdeling tussen mannen en vrouwen 52/47 is! Dus er zijn ongeveer evenveel mannen als vrouwen actief op deze dating website. De mobiele applicatie is trouwens ook een leuke extra. Maar onze ervaring leert dat de meeste 50plussers liever alles bekijken op de computer of laptop.

Ben je dus een 50plussers die op zoek is naar een leuke date? Dan raden wij altijd 50plusmatch aan! Je kan u eenvoudig gratis aanmelden.

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

You may also like
gayparship review
GayParship Review, Ervaringen 2021! Is dit de Beste Gay Dating Website?
be2 review
Be2 Review, Ervaringen 2021! Ontdek onze Score voor deze Dating Website!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *